Praktische info

Loop of wandel mee op de 1ste editie van de ‘HopinTrail’ & ontdek wat er zich achter de muren afspeelt van de deelnemende Poperingse industrie bedrijven !

Wanneer: Zondag 26 mei 2024, vanaf 10u00 ’s morgens – Laatste tijdststip om te starten is om 12u15

Start & Finish: Technische Dienst Stad Poperinge

  • Adres: Ouderdomseweg 9 – 8970 Poperinge
  • Klik HIER om de locatie op Google Maps te zien
  • Parking: sportzone kan Ouderdomseweg, sportzone kant Reningelstseweg, St Jansstraat 1  zijde, ondergrondse parking Desomer. Voor de fietsen is er een fietsparking naast de Technische Dienst

Aanmelden ter plaatse: bij aankomst op de Technische dienst meld je je aan. Lopers krijgen een inschrijvingsbandje (geen borstnummer), wandelaars krijgen een wandelkaart met plannetje.

Inschrijvingen ter plaatse: inschrijven ter plaatse is enkel mogelijk voor wandelaars (tussen 10u-12u15)

Parcours: het parcours is +- 9 km lang, zowel voor lopers als wandelaars. Wandelaars kunnen het parcours naar eigen wens inkorten.

Timing lopers: Er wordt gestart in waves, elke 15 min vanaf 10u00 tot en met 12u15

  • Wees tijdig voor de wave waarvoor je ingeschreven bent.
  • Eventueel veranderen van wave is mogelijk ter plaatse in de mate van vrije capaciteit
  • Vertrek & aankomst op het binnenplein van de technische dienst, waar er tevens gezorgd zal worden voor animatie  en  drank & food standjes (Keibol, Passe Vite, Jerrys burgers)
  • Einde van het event om 17u00

Timing wandelaars: er is vrije start mogelijk tussen 10u en  12u15. Om 15u30 sluiten de bedrijven hun deuren. De drank-en foodstandjes aan de Technische Dienst zijn er tot 17u.

Opwarming: Bij de start zorgen we voor de nodige animo. Kinezi verzorgt ook bij elke start van een wave een korte opwarming  voor de lopers.

Bevoorrading: Ongeveer aan de helft van het parcours (bij de firma Wybo) wordt een bevoorrading van water en banaan/koek voorzien. 

Strava segment : Er is een Strava segment voorzien tijdens de run. Dit segment zal met vlaggen aangegeven worden. Voor de winnaar is er de prachtige prijs van een sporthorloge ter waarde van € 899.99. Dit horloge wordt geschonken door schoen- en sportcenter “De Peperstraat” uit Poperinge.

Goodiebag: er is een goodiebag voorzien voor de eerste 500 lopers. Meld je bij aankomst aan met je inschrijvingsbandje en je krijgt je waardevolle goodiebag overhandigd. De eerste 250 wandelaars krijgen een gratis drinkbus van Kinezi.

Er zijn enkele douches en kleedkamers voorzien in de sporthal.

Organisatie: Dit event wordt georganiseerd door Popin, in samenwerking met Stad Poperinge en Red Hill Events